Vargarna.nu

Bli funktionär

Vill du vara en del av Vargarna Speedway och få jobba som funktionär med ett härligt gäng som brinner för speedway? Då ska du självklart anmäla dig som funktionär!

På denna sida kommer vi lägga upp om vi har behov av funktionärer på någon specifik plats MEN man kan aldrig ha för många funktionärer så även om vi inte söker någon specifik så är du välkommen att söka och vi kommer hitta en uppgift som passar just Dig!

Funktionärsansvarig: Johanna Strandstedt

Mail: johanna.strandstedt@gmail.com

Telefon: 0730- 35 93 70

 

Vi söker just nu:

Besiktningsman/ chef 2014

Drömideellajobbet! Du jobbar på tävlingsdagen innan matchen drar igång med att kolla över förarnas cyklar och skydd så att allt står rätt till och under match ifall det behövs. Gillar du speedwaycyklar, är noggrann, över 18 år och tidigare genomgått tävlingsfunktionärsutbildning (gäller alla som jobbar inom bana eller depå), sök! Utbildningen för kommande besiktningsmän går lördagen den 9/11 på Scandic Nord i Norrköping. Vargarna behöver dig! Känner du att detta är något för dig, kontakta Johanna snarast eller senast 21/10.

Vi ses i depån!

 

Tävlingsledare 2014!!

Klart du vill bli vår nya tävlingsledare!

Du kommer ha stöd från klubben och alla kamrater men behöver skinn på näsan och kunna agera när det är pressat. Tävlingsledare innebär ett roligt och ansvarsfullt jobb som ger ett brett kontaktnät.

Du återfinns mest i depån under tävling och har ansvar för att tävlingen genomförs som den ska. Du behöver vara över 18 år och ha genomgått tävlingsfunktionärsutbildning (gäller alla som jobbar inom bana eller depå). Nästa kurs inför kommande säsong går troligen framåt mars nästa år. Känner du dig träffad så nominera gärna dig själv till Johanna.

Archives

Categories